Roald de Boer

Copyright 2009 - 2021


Dit is de voicemail van: "Roald de Boer". Spreek een bericht in na de toon.
U heeft 3 bewaarde berichten.
Eerste bewaard bericht. Bericht ontvangen, zondag 1 november om 12 uur 27.


Hoi Ro, met mij. Het is zondagochtend, een uur of twaalf en ik denk, misschien zit je nog bij je vader of ben je al naar je werk of moest je nog iets anders doen. Gisteravond was leuk. We zijn naar de Roxy geweest en het was gezellig. Dus, nou, alles is weer leuk hoor. Hé lievie, ik zie je snel. Veel plezier vandaag, doeg.


Om dit bericht nogmaals te beluisteren toets 1. Om te bewaren toets 2.
Uw bericht wordt bewaard gedurende 1 dag.
Volgend bewaard bericht. Bericht ontvangen, zondag 1 november om 22 uur 51.


Hé Ro, met mij. Het is elf uur, ik ben net thuis en ik hoor je berichtje en, ja niks om je zorgen om te maken maar, nou wie weet is het wel goed voor jou. Ik, ja ik weet niet zo goed wat ik er mee moet, maar soms denk ik ook wel van maken we het ons niet allemaal wel niet veel te zwaar, weet je wel, met stoppen enne, dat het allemaal zo moeilijk gaat. Waarom het niet gewoon wat leuker kan. Maar nou ja, zo zijn we denk ik. En dan zat ik vandaag ook te denken dat ik het misschien ook best wel eng vind dat we dat zware zo, eigenlijk allebei hebben, of delen. Nou, denk maar na en wie weet doe ik dat ook wel. Tenminste het houdt me nu wel bezig, ja. Nou, ik hoop dat het een beetje lukt. Ik heb niet veel tijd om na te denken: maandagavond moet ik naar school, dinsdagavond klimmen, woensdagavond is Manja jarig, donderdag en vrijdag ben ik vrij, dus ik hoor je wel. Daag.


Om dit bericht nogmaals te beluisteren toets 1. Om te bewaren toets ...
Uw bericht wordt bewaard gedurende 1 dag.
Volgend bewaard bericht. Bericht vandaag ontvangen om 15 uur 37.


Hoi Ro, met mij. Bel je me even als je thuis bent. Doeg.


Om dit bericht nogmaals te beluisteren ...
Uw bericht wordt bewaard gedurende 3 dagen.


Bericht vandaag ontvangen om 18 uur 30.


Hé Ro, met mij. Het is woensdagavond, het is ongeveer zes uur, zeven uur en ik geloof dat je gisteren en vandaag moest werken bij de Volkskrant. Ja, ik wil graag weten wat, hoe het met je gaat en waarom je, misschien wil je mij ook wat vertellen of ... waarom je het allemaal zo alleen doet, waarom je mij er zo buiten laat. Misschien gaat het wel over mij. Umh, nou vanavond zit ik bij Manja, daag.


Om dit ...
Uw bericht wordt bewaard gedurende 3 dagen.
Einde van de berichten.
Hoofdmenu. Om uw berichten te beluisteren toets 1. Om uw ...


Bericht ontvangen, zondag 8 november om 17 uur 33.


Hé Ro, met mij. Het is halfzes en ik heb je al eerder geprobeerd te bellen vandaag, maar was ook je antwoordapparaat. Ik had gehoopt dat je nu wel terug was van je werk. Maar helaas, dat is niet zo. Ik hoop dat je toch nog een beetje een leuke dag hebt gehad, lekker hebt geslapen, blah, blah, blaah, en dat ik je vanavond nog even spreek, ja? Daag.


Om dit bericht nogmaals te beluisteren toets 1. Om te bewaren toets 2.
Uw bericht wordt bewaard gedurende 1 dag.
Volgend bewaard bericht. Bericht ontvangen, zondag 8 november om 19 uur 50.


Hoi Ro, met mij. het is nu acht uur, of zo, en ik ben thuis en helaas, je bent er nog steeds niet. Ik hoop je vanavond nog effe te spreken, ja? Dag lievie, doeg.


Om dit bericht nogmaals te beluisteren toets 1.
Uw bericht wordt bewaard gedurende 1 dag.
Einde van de berichten.
Hoofdmenu.


Bericht ontvangen, zondag 15 november om 14 uur 03.


Hoi Ro, met mij. Ik kom vanavond wel naar jou toe en dan kan ik misschien wel wat kleren van jou aan, of zo. Dan zien we wel, maar ik bel je nog wel even later of ik wat mee moet nemen, ja? Doeg.


Om dit be ...


Bericht gisteren ontvangen om 17 uur 21.


Hé Ro, met mij. Ik dacht, ik bel je nog even voordat ik naar school ga. Het is nu halfzes, maar du bißt nicht da dus ik ga je nog even bellen als ik terugkom van school en dan ga ik wel thuis slapen. Bah, alleen slapen. Maar ok, dan hoor je me straks nog even. Was het leuk op school? Heb je nog aan me gedacht en zo? Dag lievie.


Bericht gewist.
Volgend bewaard bericht. Bericht vandaag ontvangen om 14 uur 17.


Hé Roald de Boer, dit is Krista Reitsma! Hé, ik zit in de JJL, 020-6496855. Het is nu kwart over twee, om drie uur ben ik hier weg en wilde ik richting jou gaan, maar alleen als je d'r bent natuurlijk. Bel me nog even of ik ga jou zo nog even proberen. Dag lievie, dag.


Bericht gewist.
Einde van de berichten.